Det Talte Ord
(norwegian name)
The Healing Spoken Word
Ministries
(International name)
 
HER VIPPSER DU DIN GAVE FOR Å BYGGE MISJONSVIRKSOMHETEN TIL
G. Johnsen SOM HAR OGSÅ INTERNASJONAL FORGRENING.

DET ER FLERE TING SOM BYGGES SAMTIDIG. PROGRAMPRODUKSJON FOR Å FREMME GUDS RIKE OG BYGGE BEVEGELSE MED DET. OPPBYGGING AV EN BASE I LANDET HER ER NÅ SATT IGANG HVOR MEDLEMMER KAN BESØKE JOHNSEN PÅ DETTE HOVEDKONTORET MEN DET BLIR FLERE SLIKE EIENDOMMER I HVER LANDSDEL SLIK AT FOLK KAN KOMME TIL DISSE OG BLI BETJENT DER. VESTLANDSKONTORET SKAL NÅ KLARGJØRES OG VI OPPFORDRER DA MEDLEMMENE TIL Å SENDE INN SINE GAVER OG TIENDER FOR Å BYGGE VESTLANDSENHETEN SOM SKAL TA IMOT FOLK I BEVEGELSEN FOR PERSONLIG BETJENING OG FOR NASJONALE AKSJONER FOR Å REDDE LANDET OG FOLKET:

BRUK FØLGENDE VIPPSNUMMER NÅR DU GIR GAVE. DET VIL BLI ORDNET MED ET NYTT MEN DETTE SOM OPPGIS HER FÅR VI BARE BRUKE TIL VI FÅR OPPRETTET ET EGET VIPPSNUMMER FOR DET NORSKE HELLIG-OLAV RIKET BEVEGELSEN.
VIPPSNUMMERET SOM SKAL BRUKES TIL DET TILDELES ET ANNET ER:
597032

TLF DU KAN NÅ OSS PÅ ER BL.A. (+47) 465 93 689

Å SÅ INN I GUDS RIKES SAK DET ER DEN BESTE INVESTERINGEN DU KAN FORETA DEG FOR DA FÅR DU EN STØRRE HØST ENN PÅ NOE ANNET, HUSK PROFETEN MALAKI 3:6-12 VEDRØRENDE TIENDEN.

GUD VELSIGNE DEG OG RIKELIG BELØNNE DEG MED EN VELDIG HØST TILBAKE AV DET VI SÅR AV HELBREDELSER, UTFRIELSER ETC SÅ LENGE DU LYDER DEN HELLIGE ÅND I HVA DU SKAL GI.
ØNSKER DU Å GI GAVEN I FORBINDELSE MED ET BESØK HOS OSS SÅ KAN DU GJERNE GJØRE DET MEN DA AVTALES DET MED OSS SÅ VI KAN ARRANGERE DET.
G. Johnsen skal i gang med å klargjøre en eiendom for å ta imot de som er medlemmer av de ulike misjonsgrenene til Johnsen slik at de kan ha et sted å komme for å få forbønn og undervisning og for å delta i bønn og fasteaksjoner for Nasjonen Norge og andre nasjoner samt for mennesker som trenger rask utfrielse eller helbredelse.
Johnsen besøker idag mennesker på ulike steder og i ulike situasjoner. Han er med på å redde liv for tid og evighet. Han hjelper gamle som det forsøkes med overgrep på etc. 

Johnsen har mange direktesendteprogram på youtube og facebook og der kan du få masse undervisning og delta i nasjonale enighetsbønner for Norge og andre nasjoner. Bruk følgende linker:

The YouTube Channel Link