Det Talte Ord
(norwegian name)
The Healing Spoken Word
Ministries
(International name)
 

The Ministry that minister the Salvation in Christ included healing and deliverance to you and which also give you the prophetic end time message about the european union and anti christ that will stand up and take control over that union, in fact the government of the European union will give anti christ unlimited authority over the whole union.

Rett over kjølen - en misjonsstasjon for helbredelse, utfrielse, frelse, fornyelse:
Värmland län eller fylke har vært brukt av Herren tidligere hva gjelder helbredelsespredikanter og nå skjer det igjen har vi tro for. Med flere campingplasser i nærheten så blir dette et sted for turister som besøker Värmland og de som kommer spesielt for å bli helbredet, fornyet, utrustet til tjeneste og sendt ut på Herrens Ordre.

Det er 2 hus på eiendommen og de skal settes i full stand. Hvis du er snekker eller elektriker, rørlegger, murer etc som vil bidra med å få det i stand så vil vi be for deg og ditt firma så lenge stedet drives i Sverige.

Vi har samlinger der idag men det må gjøres endel arbeide og vi tror det er klokt å kle hovedhuset på nytt med ny isolasjon osv. Det behøves en murer som kan istandsette pipa så det kan fyres med ved og ikke bare gass.
Nye takplater festet med franske treskruer er også ønskelig men da vil vi ha takplatene helst i samme størrelse som de som sitter der idag. Vi tror metalltak er best.

Det er også et mindre hus på eiendommen ved siden av det store og det ønsker vi også å bruke til gjestene. Hovedhuset kan ha mange gjester men pipa må settes i full stand. Det er stort kjøkken og man kan lage mat til mange der.

Ta kontakt hvis du vil bidra. Kongsvinger ligger ikke så langt unna, d.v.s. er innen rimelig rekkevidde.

Kontakt oss på e-post eller tlf +47 980 45 779