Hjelp til innkjøp på dager med store rabatter er masse penger spart!
TRENGER DU HJELP TIL INNKJØP AV MAT OG ANNET, HJELP TIL Å STELLE I HUSET, SKRIVE BREV, DATA, INTERNET, ETC SÅ TA KONTAKT SÅ VI KAN HJELPE DEG:

Hei! Vi er en av støttepartnerne til driften av denne websiden og har fått lov til å annonsere dette tilbudet her.
Vi hjelper gjerne medlemmer av ulike organisasjon med ulike gjøremål (se de som er listet opp i overskriften) og du kan bli medlem i en av dem hvis du ønsker det. Vi hjelper deg også om du ikke er medlem i noen av organisasjonene men det er klokt å være medlem for det gir mange fordeler. Vi ber gjerne for deg og holder kontakten med deg og hører om du har det bra og kan også hjelpe med ulike gjøremål. Du kan ringe oss og be om forbønn for deg og dine og du kan også komme til forbønn ved avtale i den organisasjonen du blir medlem i.
Endel eldre er utsatt for overgrep og det gjelder ikke bare eldre men vi motarbeider slikt men da forutsettes det at man tar kontakt så hjelper vi gjerne med å varsle om slike ting. Har man noen som ser til en så kan det være lettere med vitner så det blir lettere å gjøre noe med det men da bør man være medlem av en av organisasjonene. Å være til velsignelse innebærer også at man bryr seg om at andre ikke har det bra og trives. 
En god venn eller flere er godt å ha og dessverre er alt for mange for mye alene uten noen å meddele seg til i nødens stund og når det trengs litt hjelp til praktiske ting etc.

Ta kontakt på e-post først så vil vi kunne gi ytterligere kontaktinfo. Bruk følgende e-post adressedeblaadiamantene@live.com