The Healing Spoken Word
Ministries
(International name)
 
ANNONSER/ADDS. FORSKJELLIGE TING: 
EN TOYOTA CAMPING/BOBIL/MOBILE WAGON MED BJØLSETH (NORSK) BOENHET og FORTELT:
En campingbil skal selges av en av våre støttepartnere. Bilen er EU-godkjent med helårs boenhet (dvs Bjølseth er også vinterisolerte) med sentralfyr på gass eller strøm. Du kan velge hvilke energikilde du vil bruke.
Kaldt og varmt vann. Lite kjørt. Diesel. Totalvekt: 7500 kg.
Gode sommerhjul. Liten årsavgift på bare noen hundrelapper. Tilhengerfeste.
Boenheten er lite brukt og lukter godt med god lufting.
4 sengeplasser med alkove. Stuebordet kan felles ned og brukes som seng. Det er god høyde mellom bakken og gulvet på boeneheten slik at man unngår jordslag, og kuldebroer etc. Fint belyst innvendig med 12 volt. Lagt opp til 24 volt. En frisk og sei motor. 3 seter foran. Godt klimaanlegg for denne årsmodell og ellers også synes eier.
PRIS: ta kontakt på tlf: 980 45 779 

DE POPULÆRE ORIGINALE BYSYKLENE, DBS KOMBISYKLER/VERY POPULAR NORWEGIAN/DBS KOMBI BICYKLES - CITY BIKES:
Noen som støtter oss ønsker å selge DBS Kombisykler, delbare så du kan ta de med deg i bilen eller lignende. De er originale begge to med originalt sete, styre, bremser, hjul, pedaler...
Er du i byen og det er masse trafikk eller du vil kose deg så kan du bare ta sykkelen rett ut av bilen og sykle dit du vil og slippe å parkere bilen der det er vanskelig og dyrt etc. DBS merke står på dem. Kontakt oss på 980 45 779.

Her er litt historikk om syklene hentet frahttp://kombi.no/category/uncategorized

"Kombisykkelen fra Jonas Øglænds sykkelfabrikk står som en bauta innen norsk industridesign. Få andre industrielle artefakter symboliserer 1970-tallet sterkere enn akkurat denne ikoniske sykkelen. Den ble laget i utallige varianter, og i denne perioden var Øglænd i verdensklasse når det gjaldt sykkeldesign. Dekalene, de fantasifulle dekorklistremerkene, ble utformet av Erik Green. Disse var banebrytende i norsk sykkelsammenheng og ble til og med utstilt på Museum Of Modern Art (MoMA) i New York. Noe slikt hadde knapt noen sett på sykler tidligere. Det var flowerpower, marihøner, og jeg vet ikke hva.

 

Kombisykkelen fremstår i dag like rotnorsk som kvikklunsj og mariusgenseren. Men opprinnelsen til den legendariske tohjulingen fører oss til England og Alex Moulton. Bilen “Mini” var en sensasjon da den ble lansert. De små dimensjonene muliggjorde lave priser og lavt bensinforbruk i en tid da det var knapphet på det meste, ikke minst på metaller og drivstoff. Moulton, som hadde utviklet støtdempersystemet på Mini´en, videreførte filosofien med små hjul og gummidemping over på sin Moulton-sykkel. De små hjulene minsket luftmotstanden. Høyt lufttrykk i dekkene ga lav rullemotstand. Og effektiv støtdemping foran og bak sørget for god komfort. Dessuten kunne Stowaway-utgaven deles i to. Navnet Stowaway forteller at den er lett å stue vekk når den ikke er i bruk.

 

Moulton-sykkelen ble på sekstitallet et symbol på det moderne England, og på samme måte som Mini, The Beatles og Rolling Stones var den rett og slett “fabulous”. De andre sykkelprodusentene var selvfølgelig ikke sene om å lage sine egne varianter av minisykkelen. Øglænd DBS hadde sikret seg lisensproduksjon av Moulton-syklene i 1965. To år senere lanserte de DBS Kombi. Det må, med all respekt, sies at Moulton-sykkelen er en mer sofistikert konstruksjon enn Kombi, men Øglænd gjorde noen smarte nyvinninger, blant annet skruen som holder de to hoveddelene sammen. Det gjør at den er enkel å demontere for lagring eller transport."


Noen annonser fra de som støtter oss:
VED TIL PERSONER SOM TRENGER DET:
Veden er ikke gratis men til en velsignet pris så langt lageret rekker. Ring oss på tlf 980 45 779 og vi gir beskjeden videre.

EMNER TIL TREFAT OG LIGNENDE:
Trenger du emner til å lage trefat så kan vi formidle kontakt. Tresorter: Eik, gran. Ring oss på TLF: 980 45 779

TRENGER DU NOEN TIL Å KAPPE OPP VEDEN DIN OG STABLE DEN ELLER FELLE TRÆR?
Vi formidler kontakt. Ring oss på tlf: 980 45 779
 
TRENGER DU NOEN SOM KAN VASKE OG MALE DITT HUS ELLER DIN HYTTE?
Vi formidler kontakt til de som støtter dette misjonsarbeidet.
Ring oss på 980 45 779.

HAR DU BEHOV FOR HJELP PÅ GARDEN ELLER AT NOEN YNGRE OVERTAR DITT GARDSBRUK ELLER DIN GARDSFABRIKK/FABRIKK?
Hvis du er alene eller høyt oppe i årene eller trenger hjelp på garden så kontakt oss på tlf: 980 45 779. Vi vet om ungdommer som både vil arbeide og bo på gard hvis de får sjansen.

TRENGER DU NOEN SOM KAN HJELPE DEG MED Å HANDLE INN VARER OG HOLDE HUS OG HAGE I ORDEN?
Kontakt oss på 980 45 779.

TRENGE DU HJELP TIL BILEN?
Kontakt oss på 980 45 779